Monday, November 16, 2009

Netball

Hari ni PPISMP sem 3 2008 ada perlawanan bola jaring. Perlawanan bola jaring ni anjuran JPP IPG KPM iaitu saudari padil. Heh. Pergh! Penat nak mampos kot maen tadi. Perlawanan ni ada yang kena main liga, ada yang kalah mati. So, PK1 kena lawan kalah mati. Masa dapt tahu kelas kami kena kalah mati dah rasa semacam dah. Takot ja rasa. Tapi masa tu Tie cakap, kita jangan kalah lagi. Tak best lah kalau kalah awal-awal. Hehe. Betol tu. Masing-masing dah semangat dah. Aku siap pergi amik bola. Buat latihan last minute sikit-sikit. Last time aku maen sem lepas kot. Gila ah. Memang pancit gile ah.

So, kami group yang kelima ke keenam tah yang lawan. Mula-mula duduk tepi ja tengok orang laen maen. Tengok PK2, ecah shoot cantek je. Heh. Amal pulak comel ja. Elok lah tu ecah ngan amal jadi shooter tadi. Pastu tengok PK4. Memang tak tahan aku tengok zaa. Sapa zaa? P kat facebook search zaa petrelli. Heh. Dia sangat semangat. Aku suka dengan semangat hang za! Tabik! Heee..math pulak main psycho. Mana tak nya zulie jadi GA. Haha. macam lucu jugak la. Zulie dah la macam sengal-sengal ubi ja. PL2 tak payah cakap. Memang tere gila! Memang pantes menang pon. PK3, aku paling tableh blah masa mula-mula. Zetty dah salah masuk court. Hahaha. Tin pon senang je shoot. Ye lah. TINGGI tu. Hehe. Tapi cara kau maen memang tak boleh blah la tin. Heh. Aku dengan efa kat tepi court dah gelak-gelak dah.

Dalam banyak-banyak group, group paling rilek adalah sains. Haha. memang cool gila. Lantaklah nak jadi apa pon asalkan aku main. Hehe. Kelas mana lagi aku nak ulas..hmmm.. PL1. Boleh dikatakan hebat jugak lah. First game diorang lawan PL2. PL2 kan kuat. Tapi diorang dapat jaga dengan baek. Good job PL1! PK5! Haa..ni lawan kelas kami. Mak ai. Sebelum masuk aku dah ketaq dah tengok mira. Aku penah main dengan mira tu so aku memang dah tau mira tu memang sharp shooter. Prinsip aku masa tu jangan bagi bola dapat kat tangan mira. Haha. masuk masa kedua aku dah pancit. Aku tak sanggup nak jadi GD dah.

So, untuk position PK1. Ini dia,

C – TIE

WA – SHA & PADIL

WD – DAYAH & SHA

GD – NADA & ZATIAH

GK – ZATIAH & NADA

GA – EFA

GS – NISAH

Heh. Kami pakai maen je. Aku tengok mula-mula memang semua semangat bagai nak gila. Tapi lama-lama main semua dah pancit. Best ouh maen! Tah la, aku enjoy ja. Hehehe. C memang lincah lah. Kesian tie, kiri kanan depan belakang lari. WA pulak pandai keluar amik bola. Bagus betul kau ni sha! Heh. GK zatiah, memang cun. Kaw memang pandai jaga. Memang bagus la cara kau hadang. Efa pulak memang bagus. Dia ada potensi. Banyak bola yang hampir masuk tapi tak boleh masuk sebab GD PK5 bapak ganas! (kenapa aku tak ganas macam tu?) haha. takpa efa. Kaw dah cuba sehabes baek. Good job efa! Nisah pulak harapan kelas kita. Cun lah nisah. Kau sumbang 2 mata untuk PK1. Tepukan! TEPUK cepat tepuk. Tapi malangnya banyak bola yang hampir masuk jugak tapi PK5 guard dengan sangat baek. Takpa, mungkin bukan rezeki kita. Aku? Hahaha. Korang judge lah sendiri. Aku rasa macam bodoh ja aku maen tadi. Wahahaha. Lepas sparuh masa kedua padil pulak masuk. Diorang cakap padil muka ganas. Tepuk kepala WD. Hahaha. Betul ke dil? Ish..apa la hg ni. Haha. –ni aku yang judging. Aku bukan pro pon. Ahahaha..saja suka suka.

Kesimpulannya maen tadi memang best. Aku suka sebab dapat maen dengan kawan-kawan aku. Kawan-kawan, kita dah cipta satu memori hari ni. Walaupun kalah, tapi takpa, bak kata aten, kita kalah bermaruah. Game tadi memang sengit. PK5 hebat. Mungkin rezeki takdak. Ok la tu. Kita tak belatih pon boleh skor 3 kot. Bagus! Game over. Pemenang keseluruhan seperti dijangka. PL2. Tahniah PL2.

PK1, ini satu lagi memori kita. Jangan berhenti cipta memori. Sebab hanya memori yang ada dengan kita bila kita dah tak ada sama-sama nanti. So girls, sila layan gambar. ;D

UNTUK SAIZ BESAR SILA KLIK PADA GAMBAR

ready!

chekgu chantek

GD oren hebat!

aku memang suka ouh gambaq ni! well done efa!

shasha mengembangkan kepaknya. heh. best wing ever! heh

penyokong terhormat. naseb baek diorang ni tak bangun bakar kerusi ;D

cik Tie. kakak center kita. lincah!

GO!

classmate. semua enjoy ja tengok game orang laen.

aku cuba meredakan keadaan yang tegang. masa ni duk ketaq. heh

part of pk1

"yilek," kata padil

takpa nisah. cuba lagi. heh

everything dah mess up dah. strategi pon terabur. haha

fun!

satu lagi gol. well done!

indahnya!

by me, nadahanis. ;D

p/s: nak banyak gambar, tengok kat fb. heh. TATA

Monday, November 2, 2009

Pola Keselarasan Vokal1.

Check out this SlideShare Presentation:

Sunday, November 1, 2009

....alkisah cte y ttngguh....

Alang-alang leh bkk blog ni..ak nk tulis lg...hmm kli ni sal kjyaan y len slain drp dpt tulis blog 4 blog ni...akn ku kija kn abes2...sowi ek kwn2 y len....
ri 2 ak nk cte ng korg time tmn ngare...tp nseb x mnyebelahi ak...tpse tcmpk p bas len...frust3..br ak rse prasaan mami jrum kt lua sne ble frust xdpt nk smpykn gosssip dy..huhuhuu...

ni r dewn kuiz PNB

alkisah bermula kt dwn spt gmbr di ats...time 2 ak blur nk pkai blazer o x...cz klu pkai cm semngt sgt..klu xpkai cm rse dri ni kerdil..hik3...cz sume kt sne pkai...so ak pkai je...
tnpe dsngke2 ak dpt p pringkt akhr...
ak pn nek pntas..blur kot...dy de gtw cre prmainn 4 prngkt akhr ni tp ak xmek tw...xde r pk smpy dpt p ats pnts 2...

mse men pn ak blur...ak hntm...xsngke mnag...2 r cte ak...klu nk cte pnjg2 t bosan r lak...

so hsil drpd kmngn ak dedicatekn pd shbt2 pk1(xkre mude o tue...dak hingusn o dak hngus da keringg~huhuhu sowi aw tie)...thnx r 4 evrythng...spesial 4 rosel, nada, efa, padil cz temnkn ak wt ukjk...xlpe ckgu zul sudi tgk ak men hoki ng bgitu truk...hik3...y sal wet ak mng 2...InsyaAllah ak wt knduri kt korg..tp wt mse skrg ak nk ingtkn pd sume bhwe ak BELUM dpt wet 2...isk3...so ttnguh lg hjt ak..huhuhu...

so again gud luck exm...de soklan spot jgn segan2 post kt peti msj ak xkre nset o fs o tagged...tatatititututttt...


posing sakan ng pn noryani n wet y dimenangi tp xdpt smpy skrg..hahahha...oh wetku..dimana kmu???



~meagainstdaworld~
spe lg klu bkn tenmad(^_^)V

Saturday, October 31, 2009

ble ex pku bkk blog(^_^)...


salam....

excited kot dpt tulis bnde alah ni...da lme mkck dok nk sign in xleh...akhirnye ni r kjyaan besa mkcik 4 rini..ahakzzz....

ak juz nk mntk tlong crikn ak ny kad kuning..wei ak idop dlm ketakutn ni wei...
nk kua je kne de owg back up..xcian ke...
spe y jmpe sile r gtw...sgale pngrbnn anda sy dhulukn ucpn tq...hik3...

lgi 1...gud luck r exm....jgn stdi sngguh2...wt base2 je....doa2 r Allah permudahkn dgn spot..huhuhu...ammmmiiiiinn....


ex-pku yang berdedikasi.....hik3..
spe lg klu bkn tenmad....


Tuesday, October 20, 2009

*~* kring!! kring!! latest news for ppismp pk 1 daily press!!!

malacca-IPGM-KPM, monday 19th october 2009- after recieving the latest news bout examination, all the student at pk1 get fever immediately becoz they didn't hve enough tme 2 study while they're busy wth the other assignment. The announcement that made by the secretary of exam dept. mr senin khamis during the assembly shocked all the student especially the ppismp sem 3 student..

after making a survey at the campuses, all the people said that this is unexpected news to them as a student. the preparatory for their exam are quit decrease. but they believe that they could do their best in exam..

810tion:

"to all ma fwen, don't be panic bout this news...
i know all of u will the 2 best 1
remember be the best among the best"

posted by:
rosel_ank mummy cute
aNaK_MaK yG cHeRiA co.LtD
(the most popular in pk1 daily press)

Monday, October 19, 2009

al-kesah kuweh cendawan..

d mulakan dgn BISMILLAH..


erm.. cm ni la, ak pown xtw sbnrnye nk cte ape!! sje je nk bg tjuk awl2.. lecturer kteowg ckp klo nk sstu pkara 2 jd real, kne wt tjuk lu..
ak pown pe lg.. 1/2 mati r cri tjuk tuk cte ak ni.. smpai bkak kmus dwn edisi ke-5 ag 2..
hahaha..
kesah kweh cndwn al kesah cm 2 la cte ak ari ni! cte ak n xla mngalira ayer mt smpai kring kontang.. n xla plak smpai korng hilng gg ble bce.. kononye cte lwk r.. n xla smpai korng rse nk cri pkwe dgn alsn cte kweh cndwn ak ni sgt romntik.. ala-ala cte korea cm 2.. prince frog la.. hanayori dango la.. boys of the flwer la.. n cm2 lg la cte yg swktu dgnnya.. ek lpe lak.. aten ckp cte 'cinderella man' la.. mmmmmm pape je la kn..
e'eh ak ni asyk mepek jerr xkne lngsung ngn tjuk yg ak bwkn ari ni.. mak bhs forml la plak ala2 kt dlm dwn parlimen.. nk brdebat..

sk xde idea la ngn tjuk ak ni.. 2 la ms che' mat ngajo ak tdo kt blkng.. aleh2 cri tjuk tp xde ec yg kreatif.. ngeee
xpe la bior ak reka xbtoi pown xpe yg ptg smpai jgk tjuk cte ak ni..

sblm 2 bior ak bgtw korg bckgoun c kweh cndwn ni...


FULL NAME (spt yg ttera dl i/c): Che' Siti NurCendawan bt Kulato.. (ni nm dy kt dlm psprt tw)

DATE OF BIRTH ( pndk cte burfdy la konon) : x ketahuan la (mybe dlm bln pose kot tme owg2 buzi nk b'rye

PLACE OF BIRTH : besen, n mikrowave @ oven

RACES : cmpurn mntega (buttercup tw bknnye sbrg mntga yg x dkthui jnamanye) n tpong cap bluekey (tpong mak ak ni)


dh la.. ak dh xtw nk taip pe lg!!!
anywy 2 ol ma fwen bebdk PPISMP PK 1 yg view blog ni
SELAMAT MAJU JAYA DALAM EXAM T..
JWB LEKLOK TW N JGN LPE KONGC LA SOALAN YG KORNG DPT 2 EK..
SHARING IS CARING RIGHT!!!!!!! huahuahuahua..



Monday, October 5, 2009

hell yeah!



not in the photo: nada (jurugambar terhormat), efa, zatiah, miera

dear blogger,

dah lama rasanya pihak kami tak update blog. haha. biasa la, aku busy dengan assignment. then busy jugak dengan blog aku sendiri. wuwu. so far aku rasa belum terlambat lagi aku nak cakap selamat hari ray aidilfitri untuk semua. hari tu lepas cuti aku bawak balik ketupat palas yang hampa semua pesan. sedap tak? haha. SAPA BERANI KATA TAK SEDAP?!
haha..

ok ok, setakat sekarang, aku rasa 2 minggu ni antara minggu yang terbizi di dunia. hee. lepas balik dari rumah, kita smeua kna buat esemen lagik. minggu ni UKJK. pastu khamis nak kena pegi taman negara. pastu dengan hal t shirt. lagi satu aku nak mintak maaf jugak pasai tshirt tu. ya lah kan. aku yang in charge benda tu.

tengok-tengok macam cilakak jah. hee..
tapi takpa. zatiah sentiasa dengan kita. wuwu. last saturday kita semua ada pergi rumah cikgu razak, KS punya cikgu. BEST! hee. ya lah kan, he such a great lecturer we ever had. baek lah. hehehe. pergi rumah cikgu makan nasik ayam, popia, made by pk1 girls. alala. suwet gitu. wuwu. kami ada amik gambaq. family potrait lah konon.

heee.
b4 that kami ada pergi melaka mall. ntah majlis pelancaran minggu bahasa apa tah. ayu menang cabutan betuah! memang tak aci. jeles tau. aku nak sangat dapat hadiah tapi tak penah nak bertuah. adeh. huuu..


ok ok. aku malas nak mencarut lama-lama. later kalau aku rajen lagik aku updated lagik. ;) adios!

amik hang! sapa suruh aku jadi camera man sgt. now aku letak gambaq terbaek aku! HAHAHAH

Friday, September 18, 2009


kawan2...
aku nk mntak maaf...
yela..mgkin sgala perbuatan aku kelakuan aku ada yg mnyinggung hati kwn2 sume..
aku mntak maaf sgt2..
selamat hari raya!!!


~awan terbang~

Tuesday, September 15, 2009

best TEE


just nak bagitau, aku dah berjaya menempah baju kelas kat bini pak cik din semalam. haha. atas ni design kita. RM35. mintak maaf eh kalau mahal sangat. baju ni mahal sebab banyak guna warna. hope bila dah dapat baju ni kita semua puas hati okey! lepas raya jangan lupa bawak duet bayar noh! rozel mengamuk nanti. hahaha. SELAMAT HARI RAYA kawan-kawan!

ROSELL says,

sayu…hati ini makin sayu…

Rindu.. terkenangkan desa permai

Wajah ayah bonda bermain di mata

Mengajakku pulang ke desa di hari bahagia

Hari raya…

Lama ku tunggu

Bertemu di pagi mulia…

Namun tidak kesampaian

Air mata jatuh berlinangan..

Sedeynye aku! dah dua tahun aku tak balik raya. Rindu gile ngan kampong halaman. Nak jumpe mak, mak mentua, hihihihi (takde calon da..) rindu gile ngan kampong halaman. Sayu giler bile membe-membe cite nak beraye ngan family. Aku just MMS baju raye kat mak aku n die bagi komen membina. Sebelum datang sini aku selalu terbayang mesti seronok kat tempat orang tapi ble dah melaluinya baru la aku tau betapa sayangnya aku dengan tempat kelahiranku. Kucingku, bilikku.. erm… ok tension jugak mak tak MMS gambar Kucingku. Ntah die dah beli baju raye ke belom. Maybe ni la pengorbanan paling besar kot dalam hidup aku. ye je la. Nasib baek aku just g over the sea and bukannya oversea macam member-member yang laen. Kalau tak lagi parah hatiku ini. Takde sape yang mampu mengubatinya. Huhuhu.

dalam dingin subuh hatiku terusik

Kenang nasib di di rantauan

Bergema takbir raya menitis air mata

Terkenang suasana permai desa

Rindu hati ini inginku kembali

Pada ayah bonda dan saudara..

Lagi satu lagi raya yang aku amat sukai ble bab-bab perantau ni. Semuanya sama macam real life aku. hey la badan hey la nyawa, aku tak sangka susahnya hidup berjauhan. Lagi la kalau dah ada suami yang dicintai. Lagi la jauh dari parents. Tapi tu laen cite at least ade la pengubat rindu pengarang jantung. MAMA!! Aku nak balik raya! Huhuhu. Ape pon aku kne gembira jugak time2 macam ni. Aku dah siap beli baju raya ni. Hehehe.

selamat hari raya

Hari untuk kita bersuka ria

Selamat saya ucapkan

Untuk kita hingga sampai tahun depan

SELAMAT HARI RAYA

Monday, September 14, 2009

Ramadhan 2


Ramadhan
berlalu pergi..



Syawal datang lagi.



Jom, aku dah ready nak raya ni.
baju 3 pasang, jeans 2 helai, kasut 5 pasang, alamak! tudung belom beli! haish, tak sabar nak balek raya neh. wah wah wah. nak pakai selendang lah. nak makeup macam mana ek raya nanti? sapa nak beli brooch!! cepat cepat! jualan murah!
haish. perempuan oh perempuan. -_-"

Bye

Tuesday, September 8, 2009

Ramadhan

salam, hi all! on monday kami semua keluar pergi break the fast sama-sama. seronok lah! blurp..blurpp..kenyang ngat-ngat. ari tu berbuka kat DP. tak tau napa nama dia. yang aku tau makanan THAI. citanya mula-mula macam ni, pagi tu masuk kelas dak dak ni tanya "sapa nak p petang ni?" but dak dak laen ni tak layan. dowang (tin n sha) duk buat-buat cakap ngan meja n tingkap dalam kelas ni. bengang kot! haha.

pas di marah oleh akaq akaq ni, we all buat keputusan p seramai 13 orang. pastu ada yang p pukul 3, ada yang lepas asar. aku, sha, da, tin, moni, rosel, n amal and amad p awai. pai kat sana we all shopping till drop. hahaha.memang best. aku beli sandal, kadegan (xtau nak eja) - cardigan lah mak ngah! aksesori and ape lagi tah. shopping but doq tak beli apa2 pon lagik. (doq tu nada) padahal aku taknak shopping, nak teman jew tengok-tengok aku yang g shopping.

kul 6 lebey kitorang gerak p restoren nampak lak rosma n khai. cun melecun, natural beauty. pastu order makanan. aku makan BBQ chicken rice. dap ngat-ngat (comel tak?) haha. aku makan sup tomyam banyak gilew. nak kembong perut. pas makan balik lah. tak tau nak wat pa lagi. padahal takot ngan mama. haha. dah lah penat aku berleter. next time continue lah. aku sayang korang semua. muah muah. lots of love ;) - efa cumeyl ngat ngat.



muka penat. (KONON) haha


Monie, kak rosel, tenmad


tengah tunggu nak break the fast! huahua


mon mon. heee


ni awek paling cun skali. nah! amik hang! hahaha

fizah ngan jaja (sponsor camera. haha)


amad dan amal. pendatang haram yang halal. hahahah. muahxx! sakan ko shopping ea mat!


awat aku tadak? hahaha


kek ni sodap. huahau. tq birthday girls!


ni lagi la comel! hahahha


mereka bertiga!


kek lagi.


happy family. ;))


sweet! i like!!


Wednesday, August 19, 2009

minggu yang penat


ah, semua orang gembira. ni lah gambar-gambar yang kami ambik guna camera gedabak sir marzuki. nice is it? hehe. jangan jeles okey! look that, everyone smiling. sweet banget. sukalah dapat tengok gambar kelas macam ni. cumel cumel jah.


team spirit!
TEAM A : goncang! goncang! goncang! goal!
TEAM B : go go go goyang goyang!
OVER KOT kita! hahaa. habes turf baru tu. shaking! sir kata ada yang pukul kaki sir. hehe. SORRY SIR!


"everyone yahoo, and i did'nt" said mr. Marzuki. alaaa! i LIKE!

Salam,
Hi all!
so so so esok cuti suda. semua nak balik. so far minggu ni macam bangang jugak la because kena submit assignment english n ppn. ppn okey lagik tapi semua tak puas hati dengan english. ya lah kan, macam penat lah. nak wat jugak oral tu. after cuti la. sangat malas ok! ntah la. tak paham. malas nak cakap apa.

lagi satu minggu ni semua macam sakit-sakit ja. ayu MC 3 hari. sekarang dah kat rumah dah. balik bahau. Odah pon ct 3 hari. tah hape la minah tu buat kat bilik. tad nampak mimi beli WANITA. mesti odah yang pesan! hahahha (joke joke) hari ni moni n rosell pulak pegi klinik. kaki moni saket saket. hee. tak dilupa juga fiza. dia mc semalam. hushush..

adeh. takot la H1N1. sekarang ni cikgu razak masuk. bercerita ja. tiba-tiba aku teringat cerita PK4. Diorang kelas pj rekreasi dengn cikgu razak. cikgu pon cerita lah, alkisah....kalu nak longgarkan belitan ular kat badan, kita kena garu garu ular tu. kenapa ek? sebab nanti ular tu geli geli la! then ular pon lari. HAHAHAHHA. opss. Maybe the way cikgu cerita lawak la, tapi bila aku cerita macam bangang lah hendaknya kot! hehehehe

esok balik, lusa puasa! so, ahlan wasahlan Ramadhan! mari kita bersama mengimarahkan bulan Ramadhan tahun ini. hehe. best nya nak balik! n bestnya nak puasa! ;))

oklah. bye bye

p/s : jangan tinggal puasa okey!~ DERRRR




Friday, August 14, 2009

saya sayang kelas saya!

first of all, dah banyak sangat dah assignment yang kita dapat. semua orang dalam keadaan stress stress belaka. hehe. termasuk lah aku. terasa seperti aku malas nak buat esemen. tapi apakan daya. kerana cinta pada ilmu, terpaksa ku turuti jugak arahan lecturer. hahahha. tah pa pa. sekarang ni musim wabak H satu N satu. melaka teruk kot. kami semua hidup dalam ketakutan. kelau keluar melaka pon kadang-kadang. risau la! bila ada classmate kami yang demam masing-masing suh budak tu rehat. hehe. (ya ka?)

sepanjang minggu ni apa PK1 buat? hehe. we have so much thing to do. assignment. yang mana kami mula bengang dengan madam L yang nak juga ganti kelas even sebenarnya tapayah pon ganti. memang nonsense! tapi kami hanya insan biasa. kami tak sanggup nak dengar kata-katanya yang ibarat bertih jagung itu. non stop! pot pet pot pet. arghh! kami gagahi juga dengan buat kerja yang dia suruh tu. tapi aku ngan shasha tak hantar lagi. (hehehhehehe. gelak bangang di situ)

hari selasa kami ada gerko hoki. wah wah wah, en. mejar memang rox! suka lah kelas ngan mejar. masa maen tu, permainan kami sangat baek. semua dapat tunjuk skill masing-masing. memang setai! peh! hahaha. aku yang jd keeper ni tak larat nak gelak tengok hampa maen. setai..sapa kata tak setai. haha. sorang hayun kayu kena kaki, sorang lagi balun tangan. haha. memang profesional lah kot!! dah balik-balik dari maen, semua dah penat-penat so, macam ok lah.(apa yang ok?) geee~

the next day, ada hoki jugak tapi ni kelas. but LUCKILY, we missed it. hahaha. luckily. tableh blah. bus tak dapat, barang tak amik. aku tak terbangun, sedikit sial di situ. haha. mr.M pon marah. hmm. tak apa. bus tu salah pentadbiran. barang tak amik tu salah aku ngan shasha kot sebab kami tertido. kalau tak kami sapa lagi kan nak amik barang? (adakah unsur memerli di situ? eh tidak tidak..haha. tak semua orang perfect)

hari khamis kami semua dapat pegi stadium. mr.M bawak camera gedabak dia. akulah antara orang yang paling teruja! huhu. cikgu bagi peluang pulak maen snap snap. apa tunggu lagi? syok syok. bukan aku sorang ja, padil n efa pon sempat pegang. good good! kami amik gambo lompat lah apa lah. macam tak penah jumpa camera! semua have fun lah lepas bengang-bengang dengan ehem ehem. hehehe. (you-know-who) sampaikan en.Z tanya 'korang ni maen hoki ke amik gamba?' then u know en.Z!

heee..so, aku amik kesempatan ni nak mengucapkan ribuan......DERRRRRRR!~~~ apa aku merepek ni. ok lah. tah pa pa. aku penin ni. so PK1, KURANGKAN KONTRAVERSI, TINGKATKAN PRESTASI! ala ala melodi gitu.

p/s : updated la sama woi!!

bye bye bye!

Wednesday, August 5, 2009

Cikgu Mad Isa

Dear blogger,

semuanya dah bermula. sem 3 kali ni dah mula banyak aktiviti. sem ni kami banyak sangat berjalan. mula-mula pergi camping. lepas ni nak pegi taman negara pulak. seems like kami jarang nak updated blog ni so jadi macam tak best lah. bukan apa. masing-masong busy. maklumlah. sekarang dah musim assignment. adoi. tiap-tiap hari dapat kerja. for now kami dah dapat assigment PPN and ELP. huahuahua. malas rasanya.

hari tu ada khabar-khabar angin nak hantar kelas kami pergi merdeka lagi. Adeh. naseb baek kelas laen yang pegi. semua macam moody moody ja sebab sambutan kali ni time cuti sekolah. nak balik kot. ada pulak tu yang dah beli tiket. rugi la kan? hehe. wondering~~

tadi kelas cikgu Mad Isa. beliau seorang pensyarah yang sangat dedikasi dan bagus. ok la. tadi dia cerita pasal vavi. vavi version 2. beliau mula cerita pasal pengalaman beliau bunuh vavi kat sabah dulu. macam nice nice la. kami suka gaya cikgu tangkap vavi. hahahah. sengal-sengal ubi betol. kalau ikotkan hati, nak ja kami cerita everything tapi oleh sebab kesuntukan masa dan waktu, so jarang lah. hehehehhe.

ok lah. tu je kot for hari ni. later later i updated lagi.

bye bye bye! ;)

Friday, July 31, 2009

Permulaan Ini Permulaan. :)


Semuanya bermula di sini. Indah. :)

"To know someone here or there
with whom you can feel
there is understanding
in spite of distances or
thoughts expressed
That can make life a garden"

- Goethe